Om Ragnar Olsen Engros

Velkommen til Ragnar Olsen Engros AS

Vi distribuerer Klippan bilsikring og Korbell bleiebøtter i Norge. For å komme til Korbell som er samlet på en egen side klikk her.

Firma Ragnar Olsen Engros AS ble etablert i 2010.

Som daglig leder og en av gründerne bak firma Stera Produkter AS, har jeg erfaring fra barneutstyrsbransjen helt tilbake til 1984. Vi ønsker å være en seriøs merkevareleverandør til faghandelen for baby- og barneutstyr i Norge. På disse sidene ønsker vi å gi både våre forhandlere og deres kunder nyttig informasjon om våre produkter og våre samarbeidspartnere. Send oss gjerne dine tilbakemeldinger eller spørsmål.

Klippan

Stera Produkter AS distribuerte barnesikring produsert av Klippan-fabrikken fra 2002 til 2009. I denne perioden var Klippan bare produsent og varene ble solgt under varemerkene Akta og senere Graco. Klippan produserer nå barnesikring under sitt eget varemerke og distribuerer direkte uten fordyrende mellomledd. Varene pakkes normalt på fabrikken i Finland og sendes direkte til forhandler i Norge. For hasteleveranser har vi et mindre lager i Oslo-området. Vår filosofi er at ingen skal kunne gjøre denne jobben rimeligere og mer effektivt enn oss.